Wear your identity

Opplev et nytt nivå av spesialdesign som lar dere bære deres egen ufravikelige identitet
FÅ TILBUD
N

Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte produkter

N

Lave ordreantall og rask levering

N

Unikt uttrykk som bæres med stolthet

N

Perfekt for både klubber og landslag

Still opp i et personlig antrekk

Bli en aktiv del av den kreative prosessen og uttrykk hvem dere er.

Skap en unik klubbkolleksjon med unike produkter laget spesielt for dere.

La dere inspirere. Gå foran og vis vei.

DERES KLUBB ER UNIK

Derfor fortjener den også en unik klubbkolleksjon. En klubbkolleksjon som skiller dere fra mengden. Som bæres med ekstra stolthet.

En klubbkolleksjon som er skapt for og skaper stolte øyeblikk.

DET ER ENKLERE ENN DU TROR

1. Velg farge | 2. Velg designelement | 3. Få unik klubbkolleksjon

ALT DU TRENGER Å VITE

Last ned vår STRIPE iD katalog og få all informasjonen du trenger. Ta spesialdesign til et nytt nivå.

Wear your identity.

La dere inspirere

Oeko-Tex sertifisering

Alle produktene i STRIPE iD kolleksjonen er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. Dette er den internasjonalt strengeste standarden for tekstiler og er deres garanti for at produktene ikke inneholder giftge, irriterende, allergi- eller kreftfremkallende stoffer. Dette gjelder da særlig bruken av fargestoffer. Dette sikrer også en mer miljøvennlig produksjon.

Kolleksjonen

STRIPE iD kolleksjonen består et utvalg produkter som naturlig inngår i en klubbkolleksjon. Produktene i kolleksjonen er unisex t-shirt, piquet for dame og herre, overtrekksjakke for dame og herre, unisex overtrekksbukse, sweatshirt, og hettegenser. Man kan fritt velge hvilke produkter man ønsker å ha med i klubben STRIPE iD kolleksjon.

Ordrekvantum

STRIPE iD klubbkolleksjon leveres i relativt lave antall for spesialdesign, men er nok likevel best egnet for klubber med 200-300 medlemmer og oppover. For hvert produkt er det en minstebestilling på totalt 50 stk og minst 10 stk per størrelse, deretter minst 2 ekstra per størrelse (det kan bestilles 10, 12, 14, 16 stk osv per størrelse).

Designprosessen

Designprosessen er ganske enkel, og vår designavdeling bistår dere med dette. Dere velger farge eller fargekombinasjon på produkter samt farger og tekst på ID stripen. Vi sender dere designskisser slik at dere får se produktene og kan gjøre endringer og være sikre på at dere er 100% fornøyde før dere bestiller. En god idé kan være å lage 2 eller 3 varianter og få medlemmene til å stemme frem klubbkolleksjonen. Dett skaper engasjement og eierskap.

Leveringstid

Produktene produseres i Europa og har en leveringstid på ca 45 – 60 dager fra godkjent design og bestilling. Sørg for å vær tidlig ute slik at dere har kolleksjonen klar til sesongstart. Grunnet sesongvariasjoner er produksjonstiden noe lengre i perioden juni til oktober.

Produktkvalitet

Produktene er designet og produsert i Europa og holder høyeste kvalitet. Alle produktene er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert og produsert i henhold til EU regler og standarder med hensyn til HMS og arbeids- og lønnsvilkår. STRIPE iD er med andre ord et trygt valg både med tanke på helsemessige, miljømessige, sosiale og omdømmemessige hensyn.