Om oss

I Sport-X har vi spesialisert oss på klubbutstyr. Derfor vet vi hva som er viktig for dere som driver idrettslag og alle medlemmende dere skal ivareta. Og derfor har vi nært og godt samarbeid med leverandører som er gode på akkurat dette. Leverandører som holder løpende lager på sine klubbkolleksjoner og er gode på levering. Som har produkter av god kvalitet og et prisnivå som er overkommelig for de aller fleste.

Idrett er også så mye mer enn bare fotball og håndball. Derfor har det vært vitkig for oss å samarbeide med leverandører som har en større bredde i sitt sortiment. Derfor kan vi levere utstyr som drakter og konkurransetøy til en rekke idretter som ikke er lett å finne andre steder. Ikke bare volleyball, basketball og innebandy. Vi kan også levere et bredt sortiment til idretter som rugby, baseball og amerikansk fotball for nevne noen. Vi er også en av svært få sportsbutikker som leverer brytedrakter og brytesko.

Fra vårt hovedkontor og lager på Sofiemyr syd for Oslo betjener vi idrettsklubber, lag og forbund i hele Norge. Med egen nettbutikk til klubben og eget trykkeri er det raskt og enkelt for både klubben og medlemmer å bestille hos oss. Varene leveres på ønkset måte, til nærmeste utleveringssted eller hjem på døren. Les mer om vårt tilbud til idrettsklubber her.